sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Blogin synnytysharjoituksia

07.10.2012.

Tänään alkoi valmennus matkablogimme syntymiselle. Valmentajamme Taija ja Tuula tekivät mahdolliseksi tämän kertomuksen välittämisen näin blogin kautta... Kiitos ystävämme!

Vielä on 9 yötä aikaa harjoitella tätä ennen kuin jätämme Suomen kamaran taaksemme.
Matkalle on siis lähdössä yh-äidit Satu ja Terhi sekä kummankin kolme lasta nuorimmasta vanhimpaan: Roope 4v, Jatta 6v, Juuso 10v, Arttu 14v, Jutta 15v sekä Elmo 16v.

Mistä kaikki alkoi? Kesällä tuli sellainen olo, että nyt tarttis tehdä jotain... mietin minne muutamme ja kaikki Suomen kaupungit tuntuivat olevan jotenkin väärässä paikassa tms. Niinpä tuli mieleen että miksipä ei sitten toiselle puolelle maapalloa! Tietenkin!

 Satu oli suunnitellut puolta vuotta lasten kanssa Espanjassa jo aikaisemmin, joten heti soittamaan Sadulle... Olin löytänyt ystävän joka on ihan yhtä valmis muutokseen! Mietintäaikaa puhelimessa meni 2 minuuttia!

No sittenhän meille tuli mieleen Ainolan pihamaan Virpi jolla on huviloita Balilla... No sinne!

Jokusen päivän kuluttua sattui taas silmiini kotona aarrekartta jonka olin tehnyt tammikuussa. Ja siellähän se oli: vasemmassa alakulmassa hiekkarannalla bambumajoja ja teksti:" Kaukana kaikesta". Uskonko aarrekartan voimaan? TODELLAKIN!

Nyt on sitten matkaa valmisteltu noin kolme kuukautta ja nyt ei ole kuin reilun sivun verran listassa enää tehtäviä asioita... aika hyvin...Ne kun jakaa lopuille 8,5 päivälle, tarvii tehdä vain noin 8-10 asiaa päivässä. Voin kyllä ehdottaa tuleville matkaa suunnitteleville että varatkaa vähän enemmän aikaa, mutta ei sentään vuosia tarvitse jos ei halua sitten muuten hehkutella niin pitkään. Onhan matkan suunnittelu ihana osa myös matkaa :) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti